FireKeeper
Sammen med Knud Holscher har d-zn skabt FireKeeper, der er et unikt redskab til at optænde eller bevare ilden i brændeovnen, pejsen, kaminen og grillen.

FireKeeper er både luepuster og ildrager i ét og fungerer ved, at man puster gennem røret direkte ind i gløderne. Det er kombinationen af længden på røret og luftstrømning, der gør FireKeeperen effektiv og meget nem at bruge.
Når produktet kaldes FireKeeper skyldes det redskabets indianske oprindelse.Idéen med FireKeeper – at blæse målrettet ind i gløderne gennem et rør for at få liv i ilden – kan nemlig spores helt tilbage til det indianske folk i præcolumbiansk tid.

Ildens vogter – the fire keeper – var den, der blev tilbage i lejren. Han sørgede for, at flammerne ikke døde ud, når resten af stammen var på jagt eller hentede brændsel i skoven. Ildens vogter sikrede altså det, der på én gang var stammens hjælpemiddel, hjemsted og samlingspunkt: de levende flammer.

FireKeeper erstatter den traditionelle blæsebælg og kan hænges på væggen vha. et enkelt magnetophæng ved siden af pejs eller brændeovn.
PRODUKTBESKRIVELSE
Materiale: Rustfrit stål
Overflader:  Rør i sprøjtelakeret sort, mundstykke og skraber i stål
Størrelse:
L 67 cm
Design: Knud Holscher Design
VÆLG VARIATION

  
 

 

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.